31 December 2015

Le Château de Bel Ombre: Wine Pairing Dinner - with Château Clinet

Mr & Mrs Laborde, owners of Château Clinet will enlighten you on unique characteristics of the Pomerol terroir and viniculture creating a truly extraordinary wine dinner experience.


Menu à 5 plats en accord mets et vins – Château Clinet 1er Cru Pomerol

St Jacques poêlées à l'huile de truffe, huître pochée au vin blanc et son bouillon de poireaux glacé, gelée au miel et perles de yuzu.

Scallops pan-fried in truffle oil, oyster poached in white wine with its iced leek broth, honey jelly and yuzu beads.

Rias Baixas, Albariño, Martin Codax 2014

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Crème de châtaigne et copeaux de foie gras cru aux épices.

Chestnut cream and raw foie gras shavings with spices.

Pomerol, Chateau Clinet 2000 (Magnum)

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Filet mignon de veau au jambon San Daniele, concassée de tomates cerise, ratatouille de légumes locaux, sauce aux griottes.

Veal filet mignon coated with San Daniele ham, cherry tomatoes compote, local vegetables ratatouille, and berries sauce.

Pomerol, Chateau Clinet 2005

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Entrecôte Argentine parfumée à la poudre de cèpes, champignons des bois & pomme ratte sautée et purée de racine de taro au gingembre doux.

Argentine entrecote flavoured with porcini powder, wild mushrooms & sautéed fingerling potato and taro roots with sweet ginger.

Pomerol, Chateau Clinet 2010

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Biscuits de noisettes caramélisés, crémeux de chocolat au lait et fraise, cappuccino glacé.

Caramelised hazelnut biscuit, creamy milk chocolate and strawberry, iced cappuccino.

Pomerol, Chateau Clinet 2012

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